خانه دسته‌بندی نشده شیوه پخت پیده پیتزای ترکیه ای لذیذ

شیوه پخت پیده پیتزای ترکیه ای لذیذ

4 خواندن ثانیه
۰
0
132
مواد مورد نیاز و مراحل پخت پیده پیتزای ترکیه ای
Rate this post

پیده پیتزای ترکیه ای یک پیتزای متفاوت با طعمی جدید غذایی جذاب برای خاص پسند ها.

پیده پیتزای ترکیه ای

پیده یک نوع نان مسطح قایقی شکل. خمیر پیده خیلی آسان و سریع تهیه میشه. پیده یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه ترین غذاهای ترکی هست که انواع مختلفی داره ولی قدیمی ترین نوع این پیتزای ترکی با گوشت چرخ کرده تهیه میشه.

پیده که گاهی با نام پیتزا ترکی شناخته میشود با نانی ترد و نازک و مخلفات متنوع در تنورهای زغالی طبخ می شود. معمولا خمیر آن را به صورت قایق شکل می دهند. گوشت ادویه زده شده و دودی، گوشت خرد شده بره و سوسیس ترکی یا همان سوجوک محبوب ترین ترکیب های مورد استفاده در پیده ترکی می باشند.

مواد مورد نیاز و مراحل پخت پیده پیتزای ترکیه ای.

پیده انواع گوناگونی داره و با گوشت چرخ کرده – سوسیس- سبزیجات – پنیر – تخم مرغ درست میشه.

مواد مورد نیاز برای پخت پیده پیتزای ترکیه ای:

مواد لازم برای خمیر:

  1. آرد سفید الک شده ۳ پیمانه
  2. مخمر فوری ۱ قاشق غذاخوری
  3. نمک ۲ قاشق چایخوری
  4. شکر ۱ قاشق چایخوری
  5. آب ولرم ۱ پیمانه
  6. روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
  7. روغن زیتون اضافه برای روی پیده ۲ قاشق غذاخوری

مواد داخل خمیر:

  1. روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  2. گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
  3. پیاز خرد شده ۱ عدد
  4. فلفل سبز خرد شده ۱ عدد
  5. فلفل دلمه ای قرمز خرد شده ۱ عدد
  6. نمک ۱ قاشق چایخوری
  7. فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
  8. دانه فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
  9. زیره سیاه به مقدار کم
  10. جعفری تازه خرد شده به اندازه یک مشت

نکته این مقدار از مواد برای ۴  نفر است.

نحوه پخت پیده پیتزای ترکیه ای:

"نحوه

۱.ابتدا برای آماده کردن خمیر پیده ، در ظرف مناسبی آرد، مخمر فوری، شکر و نمک را مخلوط کنید. سپس آب ولرم و روغن زیتون را کم کم به مواد خشک اضافه کنید. حالا با کمک دست مواد را خوب با هم ترکیب کرده و ورز دهید. تا در نهایت خمیر نرمی داشته باشید که بدست نچسبد. روی خمیر را پوشانده، اجازه دهید برای ۱ ساعت استراحت کند تا خوب به عمل آمده و پف کند.

 

۲.روغن زیتون را داخل تابه ای ریخته و حرارت دهید. سپس پیاز و گوشت چرخ کرده را به درون تابه اضافه کنید. کمی تفت دهید تا گوشت و پیاز آب بیاندازد. بعد از اینکه آب محتویات درون تابه کشیده و بخار شد، حالا فلفل دلمه های خرد شده، نمک، فلفل، و زیره را اضافه کنید. و هم بزنید. اجازه دهید برای ۱۰ دقیقه مواد باهم پخته شوند.

در این حین چند بار آن را هم بزنید. سپس زیر تابه را خاموش کرده، اجازه دهید کمی سرد شود. بعد از اینکه سرد شد، جعفری های خرد شده را به مواد اضافه کنید. مواد داخل پیده آماده است.

 

۳.فر را روی حالت پیش گرم و با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. کمی آرد روی پیشخوان آشپزخانه یا یک تخته چوبی بریزید. حالا به سراغ خمیر بروید. با دست گلوله های کوچک اندازه یک سیب برداشته و کناری قرار دهید. شما حدود ۱۶ تا ۱۸ عدد توپ خمیر خواهید داشت. حالا توپ های خمیر را یکی یکی روی تخته چوبی آغشته به آرد پهن کرده و با وردنه صاف کنید.

طوری صاف کنید که هر توپ خمیر به شکل بیضی دربیاید.

"نحوه

در کف ظرف فر یک عدد کاغذ روغنی قرار داده، خمیر بیضی شکل را درون آن بگذارید. حالا کمی از مواد گوشتی داخل پیده را روی خمیر بریزید. سپس لبه های خمیر را به داخل تا کنید. طوری که شکل پیده شما شبیه به یک قایق شود. این مراحل را روی تمام خمیرها انجام دهید. حالا روی هر پیده را با قلمو، خوب آغشته به روغن زیتون کنید.

سپس سینی فر را درون فر که از قبل گرم نمودید، با همان درجه حرارت ۱۸۰ قرار دهید. بعد از مدت ۲۰ دقیقه پیده های گوشت آماده می باشند. می توانید بعد از پخت چند دقیقه فر را روی حالت گریل قرار داده، تا روی پیده ها خوب طلایی و خوش رنگ شوند.

"نحوه

"نحوه

پیتزای ترکیه ای شما آمادس
پیتزای ترکیه ای شما آمادس

مدت زمان پخت این غذا تقریبا ۱۲۰ دقیقه میباشد.

مواد مورد نیاز این غذای ترکیه ای و سایر غذاهارا در همان روز سفارش و در چند ساعت از فروشگاه اینترنتی پایلا تهیه ، و تحویل بگیرید .

بارگذاری مطالب مرتبط بیشتر
بارگذاری بیشتر برای پایلا
بارگذاری بیشتر برای  دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

همچنین بررسی کنید

طرز تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی توت فرنگی با فیلم آموزشی

Rate this post شیرینی ماکارون فرانسوی شکلی جذاب و رنگ های دل ربا بسیار مجلسی و مناسب برای …