خانه دسته‌بندی نشده لاو کیک ایتالیایی یا ویکتوریا کیکی جذاب و خوش مزه

لاو کیک ایتالیایی یا ویکتوریا کیکی جذاب و خوش مزه

4 خواندن ثانیه
۰
0
40
لاو کیک ایتالیایی یا ویکتوریا
Rate this post

لاو کیک ایتالیایی یا ویکتوریا کیکی که همه عاشقش میشوند مخصوصا کوکان.

لاو کیک ایتالیایی یا ویکتوریا

 

این کیک یک کیک نیست بلکه سه کیک در یک کیک است یعنی سه مزه وانیل شکلات و خود نان کیک را به شما میدهد.

مواد لازم و روش پخت لاو کیک ایتالیایی یا ویکتوریا:

مواد اولیه این کیک هم از موادی مورد مقبول همه میباشد ، اما یک نکته راجب پنیر ریکوتا اگر این پنیر را گیر نیاوردید در قسمت نظرات اعلام کنید تا آموزش آن را قرار دهیم .

مواد مورد نیاز برای تهیه لاو کیک ایتالیایی یا ویکتوریا:

اسانس وانیل      چند قطره

بکینگ پودر            ۱ قاشق چای خوری

تخم مرغ               ۳عدد

پودر کاکائو             ۲ قاشق غذاخوری

کره                     ۱۷۵ گرم

آرد                      ۱۷۵ گرم

شکر                   ۱۷۵ گرم

مواد دسر:

شکر                ۱ سوم لیوان

شکلات              ۲۰۰ گرم

تخم مرغ           ۲ عدد

شیر                ۱ لیوان

پودر ژلاتین         ۴ قاشق چیخوری

پنیر ریکوتا          ۴۵۰ گرم

پودینگ پودر       ۱ بسته

شیوه پخت :

روش پخت لاو کیک ایتالیایی یا ویکتوریا
روش پخت لاو کیک ایتالیایی یا ویکتوریا

ابتدا فر را در دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کرده و روشن کنید تا داغ شود.تخم مرغ ها و کره را نیز در دمای اتاق قرار دهید.
در ظرفی مناسب کره و شکر را مخلوط کرده و خوب هم بزنید و بعد تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شوند.به مایه کمی اسانس وانیل اضافه کرده و باز به خوبی هم بزنید.
آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط کرده و ۲تا۳بار الک کنید تا کاملا هوا خورده و سبک شوند.این مواد را کم کم به مواد قبلی اضافه کرده و با لیسک به آرامی مخلوط کنید(حالت دورانی).قالبی را انتخاب کرده و داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید.قاشق را چرب کرده و با آن از مواد برداشته و در قالب کاملا پخش کنید.(فقط یک لایه نازک بریزید و بقیه را نگه داری)

روش پخت دسر رویه:

روش پخت لاو کیک ایتالیایی یا ویکتوریا
روش پخت لاو کیک ایتالیایی یا ویکتوریا

 

روش پخت لاو کیک ایتالیایی یا ویکتوریا
روش پخت لاو کیک ایتالیایی یا ویکتوریا

پنیر ریکوتا و تخم مرغ را داخل ظرفی به خوبی مخلوط کنید و بعد شکر و کمی اسانس وانیل به آنها افزوده و مجددا به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند. مایه را روی مایه کیک ریخته و با قاشق چرب مجدد آن را چرب کنید و بعد بقیه مواد کیک را روی آن پخش کنید.
قالب کیک را به مدت ۱ ساعت داخل فر گرم شده قرار دهید تا کیک بپزد. پس از پخت کیک را از قالب خارج کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.

طرز تهیه لایه سوم:

روش پخت لاو کیک ایتالیایی یا ویکتوریا
روش پخت لاو کیک ایتالیایی یا ویکتوریا

شکلات تخته ای را خرد کرده و به روش بن ماری آن را کاملا آب کنید. پودر پودینگ و شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، هم بزنید تا پودینگ غلیظ شود سپس پودر ژلاتین را اضافه کنید و پس از اینکه حل شد از روی حرارت بردارید و با شکلات مخلوط کنید.
صبر کنید تا پودینگ کامل سرد شود.کیک سرد شده را به قالب برگردانید و پودینگ را روی آن بریزید و کاملا پخش کنید و آن را به مدت ۷تا۱۰ساعت داخل یخچال قرار دهید .

نکته ها:

۱)بهتر است بعد از گذشت ۴۵دقیقه کیک را با خلال دندان تست کنید چون حرارت فرها با هم متفاوت است.اگر بعد از فرو بردن خلال کیک به خلال نچسبد آماده است.

۲)در صورت تمایل مقداری گردوی خرد شده هم به مایه کیک اضافه کنید.

۳)برای زیبا تر شدن کیک میتوانید روی آن را با شکلات سفید آب شده تزیین کنید.

۴)طرز تهیه پنیر ریکوتا را در لینک زیر دنبال کنید

۵)در صورت تمایل به جای پنیر ریکوتا از پنیر خامه ای استفاده کنید.

مواد اولیه و وسایل مورد نیاز خانه خود را از فروشگاه اینترنتی پایلا سفارش دهید و در همان روز حداکثر در چند ساعت تحویل بگیرید.

پایلا دارای مجوز اعتماد الکترونیک است.

سایر مقاله های مارا بخصوص آشپزی مطالعه کنید.

 

بارگذاری مطالب مرتبط بیشتر
بارگذاری بیشتر برای پایلا
بارگذاری بیشتر برای  دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

همچنین بررسی کنید

آموزش تارت تاتن یا پای سیب فرنسوی با فیلم آموزشی

Rate this post آموزش تارت تاتن یا پای سیب فرنسوی یک پای سیب فرانسوی متفاوت و خوش مزه و دلچ…