خانه آشپزی و تغذیه شیرینی پزی دسر سوتلاچ ترکی (sutlac)

دسر سوتلاچ ترکی (sutlac)

2 خواندن ثانیه
۰
0
1,403
دسر سوتلاچ
Rate this post

امروز قصد داریم دستور این دسر ترکی خوشمزه و راحت که اسمش سوتلاچ هست رو براتون بزاریم.

مواد لازم

  • شیر: ۱ لیتر
  • برنج ایرانی (نیم دانه یا معمولی): نصف پیمانه
  • شکر: ۱ پیمانه
  • نشاسته گندم یا ذرت: دو قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • وانیل: یک قاشق چایخوری
  • نمک: (نوک قاشق چایخوری)

طرز تهیه دسر سوتلاچ:

برنج رو چند با شسته و بعد بذارید دو سه ساعتی خیس بخوره.

حالا برنج رو با کمی آب و یک پنس نمک بذارید بپزه تا کاملا نرم و به اصطلاح شکفته بشه و آبش ته بکشه .

توی یک ظرف شیر سرد و زرده تخم مرغ و شکر و نشاسته رو حدود دو دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و بذاریدش روی حرارت و مدام هم بزنید تا گرم بشه بعد وانیل رو هم اضافه کنید .

حالا این مخلوط گرم رو به برنج اضافه کنید و حدود پانزده دقیقه روی حرارت بذارید تا خوب جا بیفته و بپزه و هر از چندگاهی همش بزنید چون ته میگیره .

فر رو روی دویست درجه روشن کنید. دسر رو که کمی از داغی افتاده داخل کاسه های سرامیکی یا نشکن بریزید و داخل سینی فر بذارید.یک لیوان آب هم داخل سینی بریزید که دسر داخل فر خشک نشه و سینی رو داخل فر بذارید تا روی دسر طلایی بشه .(حدود بیست دقیقه )

بعد گریل رو هم روشن کنید تا روی دسر قهوه ای بشه .

بعد از پخت دسر رو میتونید بذارید توی یخچال تا سرد بشه و یااینکه گرم سرو کنید.

بسیاااااار خوشمزه و راحته. نوش جان…

بارگذاری مطالب مرتبط بیشتر
بارگذاری بیشتر برای پایلا
بارگذاری بیشتر برای  شیرینی پزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

همچنین بررسی کنید

بازی های ۲۰۱۹ که منتظر آن ها هستیم

Rate this post بازی های محبوب و حتتی بازی های جدیدی در امسال رونمایی میشوند که حتما از آن …