خانه آشپزی و تغذیه شیرینی پزی آموزش شیرینی تیرامیسو

آموزش شیرینی تیرامیسو

2 خواندن ثانیه
۰
0
902
تیرامیسو
Rate this post

تیرامیسو دسری لایه لایه است وروش تهیه این دسر شیرینی بسیار راحت است و خوردن تکه ای از آن طعم منحصر به فردی در دهان ایجاد می کند بنابراین همراه آن ماده غذایی خاصی توصیه نمی شود برای استفاده تا طعم خود دسر قابل حس باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه و بی نظیر را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم دسر تیرامیسو 

  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • شکر: ۴ قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه ای: ۵۰۰ گرم
  • قهوه: یک فنجان
  • بیسکویت: ۳۴۰ گرم
  • شکلات تلخ رنده شده برای تزیین

طرز تهیه دسر تیرامیسو :

زرده ها را همراه با شکر بزنید. سپس پنیر خامه ای را در آن بریزید و اگر ۲ تا از سفیده ها را برای اینکه مخلوط به آرامی سفت شود استفاده کنید. مخلوط را به هم بزنید. سپس فنجان قهوه تهیه شده را در یک کاسه بریزید اینجا می توانید مخلوط را مزه کنید برای اینکه مطمئین شوید همانی باشد که می خواهید)

سپس بیسکویت ها را در قهوه بریزید سعی کنید قالب به اندازه ای بزرگ باشد که بتواند مخلوط پنیر خامه ای را نگه دارد. آن را از مخلوط پر کنید و به مدت ۲ ساعت در جای خنک نگه دارید، سپس

شکلات رنده شده ای را که تهیه کرده اید روی آن بپاشید. این مقدار مواد برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.

  • نکته : تخم مرغ تازه و با کیفیت زرده را از سفیده جدا کنید.
  • نکته : قهوه خوری قهوه اسپرسو رقیق شده با آب و شیرین شده با شکر.
  • نکته : می توانید در میان بیسکویت ها از لایه های باریک موز هم استفاده کنید.
بارگذاری مطالب مرتبط بیشتر
بارگذاری بیشتر برای پایلا
بارگذاری بیشتر برای  شیرینی پزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

همچنین بررسی کنید

طرز تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی توت فرنگی با فیلم آموزشی

Rate this post شیرینی ماکارون فرانسوی شکلی جذاب و رنگ های دل ربا بسیار مجلسی و مناسب برای …