خانه آشپزی و تغذیه غذاهای رژیمی سالاد سزار غذایی کم کالری و رژیمی

سالاد سزار غذایی کم کالری و رژیمی

0 خواندن ثانیه
۱
0
7,883
غذای رژیمی

پیش از این بیشتر افراد در خوردن غذاها و مصرف صحیح مواد غذایی هیچ وسواسی به خرج نمی‌دادند اما با توجه به عواقب بدی که بیشتر مواد غذایی برای سلامتی افراد در پی دارد، امروزه همه افراد به وعده‌های غذایی خود توجه زیادی می‌کنند و برای همین به غذای رژیمی روی آورده‌اند. امروزه افراد با توجه به شرایط جسمانی خود به رژیم‌های غذایی خاص خود مانند رژیم‌ درمانی، رژیم‌ لاغری، رژیم‌ چاقی و رژیم‌ گیاهخواری روی آورده‌اند. رژیم‌های غذایی روند آهسته و ثابتی دارند و یک شبه نمی‌توانند به سلامت جسمانی شما کمکی بکنند. بهترین رژیم غذایی باید بتواند نیازهای اساسی بدن مانند ویتامین‌ها، مواد معدنی کافی، کالری، مایعات و مواد مغذی بدن را بدون اینکه شما را دچار بیماری و یا اضافه وزن کند فراهم نماید. رژیم‌ گیاهی تا حد زیادی خطر ابتلا به دیابت و بیماری‌های قلبی و سکته را کاهش می‌دهد. همینطور برای افراد مبتلا به فشارخون بالا گیاهخواری که همراه با مصرف میوه‌ها و سبزیجات است، بهترین رژیم غذایی است.

پس شما نیز برای حفظ سلامت خود بهتر است به رژیم‌های غذایی روی آورده و غذاهای ناسالم را با غذاهای رژیمی مناسب جایگزین کنید و در بهبود سلامت خود کوشا باشید. یکی از بهترین غذاهای رژیمی سالاد سزار است. سالاد سزار یکی از سالادهای بسیار معروف و پرطرفدار ایتالیایی است که طعم خاص و عالی دارد. این سالاد را به عنوان یک وعده سبک و کم کالری می‌توان مصرف کرد. در واقع این غذا یک غذای رژیمی است و بسیار کم کالری و در عین حال لذیذ و متفاوت است.

 

غذای رژیمی
غذای رژیمی

مواد لازم
کاهو یک بوته شسته شده
نان تست یا باگت
روغن زیتون
آب لیمو ترش تازه: ا عدد

مواد لازم برای سس سالاد سزار
تخم مرغ: ۲ عدد
پنیر پارمسان
سرکه سفید: نصف استکان
سیر: دو حبه
روغن زیتون: یک استکان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سس سالاد سزار
برای سس سالاد سزار باید تخم مرغ‌ها را به مدت دو دقیقه در آب جوش آبپز کنید و یا به صورت بن ماری به مدت دو دقیقه بپزید. در کاسه‌ای تخم مرغ‌ها و روغن زیتون  و سیر را که از قبل له کرده‌ا‌ید، با همزن هم بزنید و سپس پنیر را اضافه بکنید و به مدت سه تا چهار دقیقه دوباره هم بزنید. کمی که رنگش تغییر کرد و به سفیدی رفت، سرکه و ادویه را  اضافه بکنید و به مدت دو تا سه دقیقه هم بزنید تا به شکل سس مایونز در بیاد. این سس حداقل به مدت یک ساعت باید در یخچال بماند. در این سس بجای سرکه می توان از آبلیمو نیز استفاده کرد ولی در دستور اصلی آن سرکه استفاده می‌شود.

طرز تهیه
سعی کنید کاهوی تازه تهیه کنید. کاهو را تمیز با آب بشویید و سپس با دست تکه تکه کنید. سعی کنید تکه‌های آن زیاد کوچک نباشند. نان تست و یا باگت را با چاقوی تیز به تکه های مکعبی شکل خرد کنید و سپس مقداری روغن زیتون را با قلمو روی نان‌ها بمالید و آن‌ها را در سینی چیده و بگذارید به مدت پنج الی ده دقیقه سرخ شوند.

برای اینکار میتوانید از توستر یا مایکرو ویو و یا حتی از ماهیتابه نیز استفاده کنید. فقط توجه کنید ماهیتابه حتما نچسب باشد. برای سرو، کاهوها و نان سوخاری شده را مخلوط کنید و سپس سس رو به آن اضافه کنید و لیمو رو روی سالاد بچکانید.

این سالاد در اصل و به شکل اولیه خودش به همین صورت است که توضیح داده شد ولی به مرور زمان و انتقال آموزش به نقاط مختلف از تکه‌های مکعبی مرغ و ماهی پخته و گریل شده و یا ماهی کولی هم در ترکیباتش استفاده می کنند. البته می‌توانید تخم مرغ پخته و مکعبی خرد شده را نیز به این ترکیب اضافه کنید که استفاده هر کدوم از آن‌ها طعم خاص و منحصر به فردی به سالاد سزار شما خواهد داد.

بارگذاری مطالب مرتبط بیشتر
بارگذاری بیشتر برای پایلا
بارگذاری بیشتر برای  غذاهای رژیمی

یک نظر

  1. پزشک چی

    تیر ۷, ۱۳۹۶ در ۶:۰۵ ب٫ظ

    عاشق سالاد سزارم
    مرسییی

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

همچنین بررسی کنید

کار پر درآمد و راحت با حقوق ثابت

استخدام در پایلا با شغلی پردرآمد(درآمدی راحت تا ۶ ملیون تومان  و بیشتر) و ساعت کاری کم اگر…