خانه آشپزی و تغذیه طرز تهیه گراتن بادمجان یا موساکا به همراه سس بشامل

طرز تهیه گراتن بادمجان یا موساکا به همراه سس بشامل

2 خواندن ثانیه
۰
0
128
طرز تهیه گراتن بادمجان با گوشت چرخ کرده و سس بشامل

گراتن بادمجان یک غذای جدید و در سبکی متفاوت که میتواند شمارا از بند غذاهای تکراری نجات دهد.

گراتن ها یکی از پرطرفدارترین غذاهای فرنگی محسوب میشن؛و همه جای دنیا به آن علاقه مند هستند و خیلی از کشور ها یک نوع محلی از آن را برای خودشان دارند

Rate this post
گراتن بادمجان
گراتن بادمجان

روش پخت و مواد اولیه برای تهیه گراتن بادمجان:

گراتن بادمجان را با گوشت چرخ کرده و مرغ یا بادمجان و قارچ و … تهیه میکنند اما ما گراتن بادمجان و گوشت چرخ کرده را برای شما آماده کرده ایم.

مواد اولیه برای گراتن بادمجان:

  1. پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
  2. قارچ ۴ عدد متوسط
  3. رب گوجه ۱/۵ قاشق غذاخوری
  4. سیر ۲ حبه بزرگ
  5. پیاز ۱ عدد
  6. گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  7. ۲ عدد متوسط بادمجان
  8.  زردچوبه، نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم

مواد لازم برای سس بشامل:

  1. کره ۲۵ گرم
  2. آرد ۲ قاشق غذاخور
  3. شیر ۲ پیمانه

طرز تهیه سس بشامل برای گراتن بادمجان:

 سس بشامل
سس بشامل

تهیه این سس خیلی ساده اس و یه جورایی مثل حلواس. به این صورت که ابتدا کره رو با آرد تفت میدیم و بعد کم کم شیر گرم رو اضافه میکنیم که آرد ببنده و در حین اضافه کردن شیر مدام هم میزنیم که آرد گلوله گلوله نشه. وقتی که به غلظت مناسبی رسید شیر ریختن رو قطع میکنیم.

مقدار شیر در این دستور به کیفیت آرد بستگی داره و ممکنه کمی بیشتر یا کمتر باشه پس نباید شیر رو یکباره به آرد و کره اضافه کنیم. خیلی آهسته این کار رو انجام میدیم و هم میزنیم که هم گلوله نشه و هم غلظت دلخواهمون بدست بیاد.

غلظت این سس باید در حدی باشه که وقتی انگششتون رو روی قاشق میکشید رد انگشتتون روی قاشق بمونه.

طرز تهیه گراتن بادمجان:

طرز تهیه گراتن بادمجان
طرز تهیه گراتن بادمجان

بادنجان ها رو به صورت راه راه پوست کنید و به عرض نیم سانت حلقه حلقه کنید.

سپس روی آنها نمک بپاشید و بعد از حداقل ۱۵ دقیقه با آب سرد بشویید و کاملا خشک کنید و بعد از آن در روغن سرخ کرده و

کنار بگذارید.

نکته : نمک زدن به بادنجان باعث می شود تا روغن کمتری جذب بادنجان ها شود.

پیاز را با روغن کمی تفت دهید، سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و خوب تفت دهید.

بعد از پخته شدن گوشت , قارچ ورقه شده رو اضافه کرده و با شعله بالا حدود ۱ تا ۲ دقیقه تفتدهید تا قارچ ها آب نیندازند.

شعله را کم کرده و سیر رنده شده , نمک , فلفل سیاه , آویشن و رب گوجه را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید،

در ظرف مورد نظر ۱ ردیف بادنجان بچینید.

نکته : گراتن در ظرفی که پخته ، سرو می شود ، ظرفی رو انتخاب کنید که تحمل حرارت فر را داشته باشد.

سس سفید رو به چهار قسمت تقسیم کنید و یک قسمت از آن را , روی بادنجان ها بریزید.

بعد پنیر پیتزا و نصف سس گوشتی،

مقداری سس بشامل را , را روی مواد گوشتی بریزید و دوباره پنیر پیتزا،

دوباره یک ردیف بادنجان و روی بادنجان ها یه لایه سس گوشتی

و در آخر باقیمانده سس بشامل را روی مواد بریزید و در آخر پنیر پیتزا.

گراتن بادنجان را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا وقتی که پنیر طلایی شود قرار دهید.

سایر مقالات آشپزی پایلا راهم بخوانید.

محصولات مورد نیاز خانه خود را با کم ترین قیمت و بعد از چند ساعت از فروشگاه اینترنتی پایلا بخرید.

پایلا دارای مجوز اعتماد الکترونیک.

source

بارگذاری مطالب مرتبط بیشتر
بارگذاری بیشتر برای پایلا
بارگذاری بیشتر برای  آشپزی و تغذیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

همچنین بررسی کنید

شغل هایی که در حال رشد هستند یا رشد خواهند کرد در جهان.

Rate this post پیش بینی از شغل هایی که در جهان در حال رشد هستند یا رشد خواهند کرد. هوش مصن…