خانه آشپزی و تغذیه روش پخت هویج پلو

روش پخت هویج پلو

5 خواندن ثانیه
۰
0
217
روش طبخ هویج پلو با مرغ و گوشت چرخ کرده

نحوه پخت هویج پلو با مرغ و گوشت چرخ کرده

هویج پلو یک غذای اصالتا آذری است که به دو روش پخته میشود ، تفاوت این دو روش فقط در چگونگیه پختن هویج و مرغ یا گوشت است این غذا شیرینیه خیلی کم ولی بسیار لذیذ دارد که به احتمال زیاد از آن لذت خواهید برد.

طرز تهیه هویج پلو با مرغ و گوشت چرخ کرده

مواد اولیه مورد نیاز:

۲ فنجان برنج

نمک به مقدار لازم

زعفران به مقدار لازم

۳ عدد هویج

۲ یا ۵ عدد ران مرغ

روغن

طرز تهیه هویج پلو:

روش اول:

دو فنجان برنج را با یک قاشق غذا خوری نمک برای نیم ساعت بگذارید آب بخورد تا کمی قل بزند،یک قاشق غذاخوری زعفران را در آب جوش مخلوط کنید سپس دو یا پنج عدد ران مرغ را با نمک و مقداری زعفران به مدت ۳۵ دقیقه در آّب بپزید.

حال سه عدد هویج را خرد کنید  بعد از آن در یک ظرف دو عدد روغن بریزید و تا پخته و نرم شوند تفت دهید ؛ سپس به برنج وقتی کمی قل خورد  هویج را اضافه میکنیم پس از مخلوط کرن مرغ هارا در کف قابلامه همراه بادو قاشق غذا خوری روغن بریزید سپس برنج را اضافه کنید و یک قاشق غذا خوریه دیگر روغن ، برای ۲۵  دقیقه بزارید روی شعله کم بپزد سپس زعفران را اضافه کنید و در نهایت دوباره ۱۵ دقیقه دیگر بپزید.

روش دوم:

همان روش اول است با این تفاوت که برنج را جدا گانه میپزیم ، مرغ هارا بعد از آب پز کردن ریش ریش میکنیم و سپس تفت میدهیم قبل از پخت کامل هویج را به مرغ اضافه و تفت میدهیم و مواد را جداگانه به برنج اضافه میکنیم.

تهیه هویج پلو با گوشت چرخ کرده:

همان روش دوم است با این تفاوت که به جای مرغ گوشت چرخ کرده را همرا با دارچین و زرد چوبه و فلفل و نمک تفت میدیم و میپزیم.

نکته: همراه مرغ و گوشت میتوانید به مقدار دلخواه زرشک را هم تفت بدهید

روش طبخ هویج پلو با مرغ و گوشت چرخ کرده
روش طبخ هویج پلو با مرغ و گوشت چرخ کرده
بارگذاری مطالب مرتبط بیشتر
بارگذاری بیشتر برای پایلا
بارگذاری بیشتر برای  آشپزی و تغذیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

همچنین بررسی کنید

آموزش مافین های خوش مزه بلوبری و تمشک به همراه فیلم آموزشی

مافین موگ یک کاپ کیک مدرن و شیک! میتوان مافین را به خاطر اندازه و قابلیت پخت آن ها با فنجا…