خانه آشپزی و تغذیه شیوه پخت کومپیر ترکیه ای (سیب زمینی کبابی)جذاب

شیوه پخت کومپیر ترکیه ای (سیب زمینی کبابی)جذاب

4 خواندن ثانیه
۰
0
374

کومپیر یک نوع ساندویج بسیار جذاب ، با اصالت ترکیه ای و تقریبا کم هزینه .

با خوردن غذای کشورهای دیگه، یک جورایی میشود تو تخیل، به اون کشورها سفر کرد ، امروز هم ما میخواهیم سفر کنیم به کشور ترکیه.ولی در نظر داریم از هر کشو بهترین هارا برای شما جمع آوری کنیم و به شما همراهان عزیز ارائه دهیم، پس با ما باشید.

دستور پخت کومپیر:

شیوه پخت کوپیر
شیوه پخت کوپیر

شما می‌تونین داخل کومپیر رو با موادی که دوست دارین پر کنین.ولی موادی که بیشتر استفاده میشوند درزیر آمده است.

مواد اولیه برای تهیه کومپیر ترکیه ای:

مواد اولیه برای تهیه کومپیر ترکیه ای
مواد اولیه برای تهیه کومپیر ترکیه ای
  • سیب زمینی بزرگ:                  ۳ عدد
  • ‏کنسرو ذرت:                   نصف پیمانه
  • کنسرو نخود فرنگی:        نصف پیمانه
  • سوسیس خرد شده و تفت داده شده:      یک پیمانه
  • کالباس:                        ۴ ورق
  • خیارشور:                      ۱ پیمانه
  • فلفل شیرین:                 نصف پیمانه
  • پنیر پیتزای رنده شده:      نصف پیمانه
  • سس مایونز:                 به مقدار لازم یا دل خواه
  • سس کچاپ :               به مقدار لازم یا دل خواه
  • کره:                           به مقدار لازم یا دل خواه
  • قارچ:                           به مقدار لازم یا دل خواه

نکته اگر میخواهید قارچ اضافه کنید بعد از درست کردن غذا مقداری قارچ هارا تفت دهید تا بپزند و بعد اضافه کنید.

نکته این مقدار از مواد اولیه برای ۳ نفر است.

تاکید میکنم که سوسیس ها را بپزید.

طرز تهیه کومپیر ترکیه ای یا ساندویج سیب زمینی:

طرز تهیه کومپیر ترکیه ای یا ساندویج سیب زمینی
طرز تهیه کومپیر ترکیه ای یا ساندویج سیب زمینی

 

۱.ابتدا فر را با درجه ۲۰۰ می گذاریم گرم شود .سپس بعد از ۱۵ دقیقه خوب  وقتی فر گرم شد، سیب زمینی ها را شسته و داخل فویل می پیچیم و آنها را داخل سینی فر گذاشته و داخل فر قرار می دهیم و درجه فر را تا ۲۵۰ درجه یا کمی کمتر افزایش می دهیم. چون سیب زمینی ها بزرگ است تقریبا یک ساعت و نیم زمان می برد

 

۲.تا پخته شود و برای اینکه مطمئن شویم سیب زمینی ها پخته چاقویی از روی فویل به داخل آن فرو می کنیم. با زدن چاقو اگر سیب زمینی نرم بود، پخته است و گرنه زمان پخت را بیشتر می کنیم.

 

۳.مواد لازم بالا را خرد کرده و کنار می گذاریم.

 

۴.سپس سیب زمینی را همانطور که داغ است با چاقو برش زده البته برش را تا آخر نمی زنیم تا حالت سیب زمینی و کاسه ای اش را از دست ندهد. سپس داخلش را با قاشق تا حدی می تراشیم و پوره سیب زمینی را خالی می کنیم. سپس کمی نمک روی آن پاشیده و یک قاشق پر از پنیر پیتزا و کره را با پوره سیب زمینی مخلوط می کنیم.

 

۵.تا پوره سیب زمینی سرد نشده پنیر را مخلوط می کنیم تا پنیر آب شود این مواد و دوباره به کاسه سیب زمینی بر می گردانیم و روی آن را از مواد خرد شده به دلخواه پر می کنیم و روی آن سس مایونز و سس کچاپ می ریزیم.این غذا یک غذای ترکیه ای محسوب می شود که طعم و شکل جالبی دارد. البته در مغازه های ترکیه داخل سیب زمینی را به میل مشتری پر می کنند مثل  پاستا، زیتون، ترشی، تخم مرغ و سالاد الویه  و مواد گفته شده بالا.

کومپیر
کومپیر

مواد اولیه غذایی خود را در چند ساعت و با کم ترین قیمت در همان روز درب منزلتان از فروشگاه اینترنتی پایلا تحویل بگیرید.

مقاله های آشپزی دیگر ماراهم مطالعه کنید و با نظرات خود مارا همراهی کنید.

بارگذاری مطالب مرتبط بیشتر
بارگذاری بیشتر برای پایلا
بارگذاری بیشتر برای  آشپزی و تغذیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

همچنین بررسی کنید

بهترین و امن ترین فروشگاه های اینترنتی ایران کدام هستند!؟

معیار برترین سایت ها برای خرید اینترنتی امن و خوب. برای این که خرید امن و با تجربه ای خوب …