خانه آشپزی و تغذیه سالاد با پنیر گودا ، شلیل ، عسل و بادام : سالادی عالی برای یک رژیم غذایی سالم و هیجان انگیز

سالاد با پنیر گودا ، شلیل ، عسل و بادام : سالادی عالی برای یک رژیم غذایی سالم و هیجان انگیز

2 خواندن ثانیه
۰
0
1,137
سالاد با پنیر گودا ، شلیل ، عسل و بادام : سالادی عالی برای یک رژیم غذایی سالم و هیجان انگیز
Rate this post

در چند ماه اخیر بیشتر اوقات من در سفر گذشته است. سفر همیشه برای من لذت بخش است و به زندگیم انرژی میبخشد اما به عنوان یک آدم بد غذا همیشه در سفر با مشکل تغذیه‌ی مناسب مواجه هستم. چند ماه اخیر برای من علاوه بر انرژی بیشتر مساوی بوده با کم کردن وزن و کمبود مواد مغذی در غذاهایم. بنابراین حالا که به محل زندگی ام بازگشتهام تصمیم قاطعانه گرفتهام که سالمتر و بهتر غذا بخورماولین کاری که در این راستا کردم سر زدن به مغازههای اطراف خانه و خرید مقدار زیادی میوه و سبزیجات بود و حالا در تمام وعدههای غذاییم یک بشقاب کوچک سالاد هم گنجاندهام. یکی از این سالادهای هیجان انگیز که به نوعی مخصوص فصل تابستان نیز هست سالاد با پنیر گودا ، شلیل ، عسل و بادام است.

پنیر گودا برای من یکی از محبوبترین پنیرها است که تقریبا در هر چیزی که بتوانم آن را میگنجانم، پس طبیعی است که سالاد با پنیر گودا یکی از سوگولیهای برنامه جدید غذاییم باشد. به علاوه من عاشق میوههای فصل تابستان هستم و از استفادهی آنها در سالادهایم لذت میبرم. یک میوهی بسیار عالی برای ترکیب با اجزای معمول سالاد با پنیر گودا شلیل است. به علاوه از نظر من استفاده از عسل و بادام هم در کنار آنها طعم بینظیری میتواند خلق کند.

از طعم بینظیر سالاد با پنیر گودا ، شلیل ، عسل و بادام که بگذریم آنچه که این سالاد را متمایز میکند تماما طبیعی و سالم بودن آن است. حتی بهجای سس های معمول هم من ترجیح میدهم از سس عسل در این سالاد استفاده کنم.

سالاد با پنیر گودا
سالاد با پنیر گودا

برای تهیهی سالاد با پنیر گودا ، شلیل ، عسل و بادام به چه چیزهایی نیاز دارم؟

سبزی‌جات و صیفی‌جات: برای انتخاب سبزی‌جات و صیفی‌جاتی که در این سالاد استفاده میشود آزادی عمل تام دارید. کاهو، کلم، اسفناج و سبزیهای فصلی میتوانند انتخاب‌‌های مناسبی باشند. من شخصا ترکیب اسفناج و مقداری کاهو را در این سالاد بیشتر میپسندم.

میوهجات: شلیل یک میوه کاملا مناسب برای این سالاد است اما از هلو، آلو، زردآلو یا حتی آلبالوی بدون هسته هم میتوانید در این سالاد استفاده کنید. عدهی زیادی البته این سالاد را بدون میوه میپسندند اما توصیه اکید من این است که برای یک بار هم که شده این سالاد را با میوه امتحان کنید. انتخاب شخص من؟ شلیل و گاها ترکیب آن با آلبالو.

پنیر گودا: همه چیز را هم که کنار بگذارید این یکی را نمیتوانید از ترکیبات سالاد با پنیر گودا کنار بگذارید! چرا؟ خب از اسمش مشخص است؛ سالاد با پنیر گودا. اضافه کردن پنیر گودا به سالادتان یک طعم خامه مانند دلنشین به آن خواهد افزود. میتوانید در حالت کلی به سالادهایتان انواع مختلفی از پنیرها را اضافه کنید اما به من اعتماد کنید. سالاد با پنیر گودا یک چیز دیگر است.
من پنیر گودا را به صورت ورقهای تهیه میکنم و آنها را به صورت نواری بریده و سپس به شکل گرد رول میکنم. فکر میکنم که این کار باعث زیباتر دیده شدن سالادم میشود. اما میتوانید به صورت رنده شده یا حبه مانند هم از هر نوع پنیری که دوست دارید در انواع سالادهایتان استفاده کنید.

بادام عسلی: نمیدانم تا به حال این را امتحان کردهاید یا نه اما شک نکنید اگر یک بار امتحانش کنید عاشقش میشوید. بادام عسلی از  سرخ کردن بادام خام درون عسل و مقدار کمی نمک تهیه میشود و میتوان به سادگی آن را در خانه آماده کرد.

بادام عسلی
بادام عسلی

سس عسل: از ترکیب روغن زیتون، سرکه سیب، عسل، خردل و نمک تهیه میشود. ساده اما بیاندازه لذیذ. پس از افزودن سس عسل بر روی سالادتان میتوانید مقدار کمی آب پرتقال هم روی آن اضافه کنید. به جای سرکه سیب از سرکه سفید معمولی هم میتوانید استفاده کنید. خردل هم قابل حذف کردن است اما توصیه من این است که به مواد اولیه اصلی پایبند باشید.

طرز تهیهی سالاد با پنیر گودا ، شلیل ، عسل و بادام

  • ۴ لیوان از سبزی‌جات و صیفی‌جات مورد علاقه‌تان
  • به مقدار دلخواه شلیل، هلو، زردآلو، آلو یا آلبالو به صورت اسلایس شده و درمورد آلبالو بدون هسته
  • ۱۵۰ گرم پنیر گودا
  • ۱/۲ لیوان بادام خام
  • ۲ قاشق سوپ خوری عسل
  • مقداری نمک

طرز تهیهی سس عسل

  • ۱/۲ لیوان روغن زیتون
  • ۱/۳ لیوان سرکه سیب یا سرکه معمولی
  • ۳ قاشق سوپ خوری عسل
  • ۱/۲ قاشق چای خوری خردل
  • ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
سس عسل
سس عسل

یک ماهیتابهی کوچک را روی حرارت متوسط قرار دهید. بادامها را داخل ماهیتابه ریخته و به مدت یک دقیقه اجازه دهید حرارت ببینند. عسل و نمک را اضافه کرده و هم بزنید تا عسل روی بادامها را بپوشاند. به مدت ۱۲ دقیقهی دیگر هم ظرف را کماکان بر روی حرارت نگه دارید و گاه و بیگاه آن را هم بزنیدسپس بادامها را روی کاغذ مومی قرار دهید تا خنک شوند.

سبزی‌جات و صیفی‌جات مورد استفاده را داخل یک کاسهی بزرگ ریخته و اسلایسهای میوه انتخابیتان را بر روی آن قرار دهید. بادامها و پنیر گودا را هم اضافه کنید.

داخل یک کاسهی کوچک سرکه سیب، عسل، خردل و نمک را مخلوط کنید. مخلوط را به آرامی به روغن زیتون اضافه کرده و تا رسیدن به یکدستی کاملا سستان را هم بزنید. پس از آماده شدن سس عسلتان آن را کم کم به روی سالادتان اضافه کنید.

بارگذاری مطالب مرتبط بیشتر
بارگذاری بیشتر برای پایلا
بارگذاری بیشتر برای  آشپزی و تغذیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

همچنین بررسی کنید

طرز تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی توت فرنگی با فیلم آموزشی

Rate this post شیرینی ماکارون فرانسوی شکلی جذاب و رنگ های دل ربا بسیار مجلسی و مناسب برای …