خانه آشپزی و تغذیه روش پخت پیتزا مارگاریتا قدیمی ترین پیتزای ایتالیایی

روش پخت پیتزا مارگاریتا قدیمی ترین پیتزای ایتالیایی

0 خواندن ثانیه
۰
0
265
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا قدیمی ترین پیتزای ایتالیا

پیتزا ماگاریتا اولین پیتزایی هست که به شکل امروزی در قرن نوزدهم پخته شده.

پیتزا ماگاریتا اولین پیتزا
پیتزا ماگاریتا اولین پیتزا

این پیتزا رو به افتخار ملکه مارگریتا پختن و به همین دلیل اسمش رو بر روی این پیتزا قرار دادن.این پیتزا روش پختی بسیار آسان دارد اما لذیذ .البته این را باید بگیم کهه پیتزا ریشه ای ایرانی دارد و سربازان ایرانی در جنگ هایی که مسافت طولانی را طی میکردن با سپر خود اولین پیتزاهارا پختن.

مواد اولیه و روش پخت پیتزا مارگاریتا

این پیتزارا به روش های زیادی درست میکنند اما پیتزای اولیه و واقعی آن در آن زمانکه خبری از پنیر پیتزا انواع سس ها نبود با گوجه ،نان و مقداری ادویه درست کرده اند.

مواد لازم برای پیتزا مارگارتیا:

کنسرو گوجه فرنگی خورد شده ۴۰۰ گرم

سیر ۲ حبه له شده

ریحان خشک ۲ قاشق چایخوری

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

پوره گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

پنیر موزارلا خرد شده ۱۰۰ گرم

پنیر تازه پارمسان رنده شده ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه نون پیتزا مارگاریتا(خمیر پیتزا):

مخمر ۷ گرم

شکر  ۱ قاشق چایخوری

آب داغ  ۱ لیوان یا ۲۵۰ میلی لیتر ( گرمای آب به اندازه ای باشد که  دست را نسوزاند )

آرد  ۳۵۰ گرم

نمک  ۱ قاشق چایخوری

روغن زیتون  ۱ قاشق غذا خوری

مواد اولیه و روش پخت پیتزا مارگاریتا
مواد اولیه و روش پخت پیتزا مارگاریتا

طرز تهیه نون پیتزا (خمیر پیتزا):

مخمر ، شکر و ۵۰ میلی لیتر ار آب را در ظرفی ریخته و در جای گرم به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهید.

آرد را با نمک مخلوط کرده و درکاسه ای ظرفی ریخنه ، داخل آرد گودالی ایجاد کرده و روغن و آب باقیمانده را درون آن ریخته

و به وسیله یک قاشق چوبی آن را هم زده تا به شکل خمیر در آید.

خمیر را از کاسه در آورده و روی سطحی که قبلا با آرد پوشیده شده به مدت ۵ دقیقه ورز می دهیم تا نرم شود.

خمیر را به کاسه برگردانده و روی آن را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه به آن زمان می دهیم تا حجمش دو برابر شود.

خمیر را ازکاسه در آورده به مدت ۲ دقیقه ورز می دهیم .

سپس سینی فر را با روغن چرب کرده خمیر را بر روی آن به ضخامت ۶ میلی متر پهن می کنیم. ( خمیر در هنگام پخت نیزحجم پیدا خواهد کرد.)

روش پخت پیتزا مارگاریتا:

گوجه فرنگی ، سیر ، ریحان خشک ، روغن زیتون و نمک وفلفل را در یک ماهیتابه ریخته و میگذاریم به مدت ۲۰ دقیقه به آرامی بپزد ،

بعد از پختن ، پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده و می گذاریم تا خنک شود.

مواد را بر روی خمیر پیتزا پخش کرده سپس پنیر پارمسان و موزارلا را را روی آن ریخته و در فر از قبل گرم شده ، به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه

در ۲۰۰ درجه سانتیگراد می پزیم.

این پیتزا بهتر است گرم خورده شود تا لذت بیشتری از مزه آن ببرید.

روش پخت پیتزا مارگاریتا
روش پخت پیتزا مارگاریتا

مواد اولیه و محصولات مورد نیاز خانه خود از فروگاه اینترنتی پایلا سفارش بدهید و در همان روز بعد از چند ساعت تحویل بگیرید.

سایر مقالات آشپزی ماراهم در این صفحه بخوانید.

پایلا دارای مجوز اعتماد الکترونیک.

سایر مقالات ما بخصوص آشپزی را در این صفحه بخوانید.

source

بارگذاری مطالب مرتبط بیشتر
بارگذاری بیشتر برای پایلا
بارگذاری بیشتر برای  آشپزی و تغذیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

همچنین بررسی کنید

بهترین و امن ترین فروشگاه های اینترنتی ایران کدام هستند!؟

معیار برترین سایت ها برای خرید اینترنتی امن و خوب. برای این که خرید امن و با تجربه ای خوب …