خانه آشپزی و تغذیه روش پخت پنینی مرغ و پنینی مرغ با رزماری چه جوریه!!!!؟

روش پخت پنینی مرغ و پنینی مرغ با رزماری چه جوریه!!!!؟

2 خواندن ثانیه
۰
0
35

پنینی ساندویج جذاب و خوش مزه برای شما و حتی فرزندانتان سالم و مقوی پپینی را حتما امتحان کنید

پنینی یک ساندویچ ایتالیایی بسیار ساده و خوشمزه است که نه تنها در ایتالیا بلکه در بسیاری از کشورهای جهان طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است. در سال های اخیر و با گسترش رستوران های ایتالیایی در ایران، پای این ساندویچ به کشور ما هم باز شده .در مدت کوتاهی، به دلیل سادگی، کالری نسبتا کم و طعم جذابش، طرفداران خاص خود را هم پیدا کرده است.

ما تصمیم داریم امروز دو روش پر طرفدار پخت پنینیه مرغ رو به شما آموزش بدیم.

ساندویچ پنینی مرغ که رایج ترین پنینی ایتالیایی است به دلیل وجود پنیر فراوانی که دارد، غذایی مناسب برای کودکان و سالمندان محسوب می شود. این غذا به دلیل کالری مناسبش می تواند گزینه خوبی برای شام هم باشد.

پنینی مرغ:

پنینیه مرغ ساندویجی خوش مزه
پنینیه مرغ

مواد اولیه لازم برای تهیه پنینی به عنوان میان وعده یا پیش غذا :

  • فیله مرغ: ۲۵۰ گرم (۴۵۸ کیلوکالری) ∗∗ نکته : شما میتوانید به جای فیله ۲ عدد سینه مرغ استفاده کنید.
  • پنیر خامه ای: نصف لیوان (۲۷۰ کیلوکالری)
  • روغن کانولا: ۲ قاشق غذا خوری (۱۸۰ کیلوکالری)
  • نان تست سبوس دار (۶۴۰ کیلوکالری)
  • نمک: یک چهارم قاشق چای خوری (صفر کیلوکالری)
  • گوجه فرنگی سفت و بزرگ: یک عدد (۲۵ کیلوکالری)
  • فلفل هالوپینوی حلقه شده: یک سوم لیوان (۱۰ کیلوکالری)
  • پودر فلفل سیاه تازه و ساییده: یک چهارم قاشق چای خوری (صفر کیلوکالری)

طرز تهیه پنینی مرغ :

 پنینیه مرغ
پنینیه مرغ ساندویجی خوش مزه

برای آماده کردن ساندویچ های پنینی باید ابتدا فیله های مرغ را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید. آنها را روی نایلون بچینید و دو طرف فیله ها را با نمک و فلفل طعم دار کنید. حالا نایلون دیگری روی فیله ها بگذارید و با بیفتک کوب یا هر وسیله محکم دیگری مانند گوشت کوب، چند ضربه روی فیله ها بزنید تا بافت شان کمی نازک و پهن شود.

حالا روغن را در تابه نچسبی گرم کنید.

هر طرف فیله ها را حدود ۵ دقیقه حرارت بدهید تا کاملا بپزند. بعد از خاموش کردن حرارت و خارج کردن فیله ها از تابه باید پنیر خامه ای و هالوپینوی خرد شده را درهمان تابه ای که هنوز کمی گرم است مخلوط کنید. بعد از آماده شدن این ترکیب سس مانند، ۴ تکه از نان ها را داخل سینی یا بشقاب تختی بچینید.

سس پنیر و فلفل را روی نان ها بکشید. روی هر نان، یکی – دو حلقه نازک از گوجه ها را بگذارید و بعد از قرار دادن یک فیله روی هر نان ساندویچی، نان دوم را روی فیله ها بچینید. بعد از چیدن ساندویچ، آنها را داخل دستگاه ساندویچ ساز یا دستگاه های گریل خانگی پرس کنید. بهتر است این ساندویچ ها کاملا گرم سرو شوند.

پنینی مرغ با رز ماری :

ساندویج خوش مزه پنینی مرغ با رزماری
پنینی مرغ با رزماری

این نوع از پخت این غذا میتواند برای شما خیلی لذیذ تر باشد و میتواند نباشد با سلیقه خود انتخاب کنید کدام یک برای شما جذاب تر است .

مواد اولیه برای تهیه پنینی مرغ با رز ماری برای ۴ نفر :

سینه مرغ :۲ عدد
اسفناج تازه :۱۵۰ گرم
گوجه خشک شده خرد شده :¼ پیمانه
سیر خرد شده :۸ حبه
فلفل قرمز ریز شده :⅛ قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده :⅛ قاشق چایخوری
رزماری تازه خرد شده : یک قاشق چایخوری
روغن زیتون بکر  :۴ قاشق سوپخوری
نان باگت برش داده شده :۸ برش
نمک :به میزان کافی

طرز تهیه ساندویج پنینی مرغ با رز ماری :

پنینی مرغ با رز ماری ساندویجی جذاب
ساندویج پنینی مرغ با رز ماری

سینه های مرغ را از استخوان جدا کرده و در امتداد استخوان جناغ ببرید. هر یک از نیمه ها را خوب بکوبید تا ضخامتشان به حدود ۱ سانتی متر برسد.

۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون ، رزماری، نمک ، فلفل سیاه و سینه های مرغ را در کیسه ای پلاستیکی زیپ دار بزرگ مخلوط کنید. آن را بسته و ۳۰ دقیقه در یخچال نگه دارید.

یک تابه تفلون بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید و باقی روغن زیتون را به تابه اضافه کنید.

گوجه فرنگی خشک ، فلفل قرمز و سیر را اضافه کنید و ۱ دقیقه سرخ کنید؛ سپس اسفناج را را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید و در آخر کمی نمک به آن اضافه کنید.

تابه گریل یا چدنی را چرب کرده و روی حرارت تقریباً زیاد گرم کنید؛ مرغ را گریل کنید.

روی هر یک از ۴ برش نان، ۱ قاشق سوپخوری پنیر را برزید توجه کنید که مقدار پنیری که اضافه میکنید به اندازه دلخواهتان میتونه باشه؛ سپس یک تکه سینه مرغ گریل شده؛ در لایه بعد مواد تفت داده شده در تابه را ریخته و برش نان را روی آن قرار دهید.

در مرحله آخر ساندویچ ها را درون ساندویچ ساز قرار داده و می گذاریم ساندویچ ها کاملا گریل و پرس شود در صورت عدم دسترسی به ساندویچ ساز از تکنیک استفاده از ظروف سنگین برای پرس و گریل کردن ساندویچ ها استفاده می کنیم.تردی نون روهم مثل بعضی از مراحل میتونید باب میلتون تنظیم کنید.

نکته زمان پخت و آماده سازی تقریبا ۴۰ دقیقه می باشد امیدواریم ازین غذا لذت ببرید.

مواد غذایی و خوراکیه خود را در چند ساعت بعد از خرید از فروشگاه  اینترنتیه پایلا تحویل بگیرید.

تجربه خرید امن با پایلا.

مارا با نظراتی که در بخش نظرات میگذایرد خوش حال و  همراهی کنید شما مهم ترین هستید برای فروشگاه اینترنتی پایلا.

source

Rate this post
بارگذاری مطالب مرتبط بیشتر
بارگذاری بیشتر برای پایلا
بارگذاری بیشتر برای  آشپزی و تغذیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

همچنین بررسی کنید

طرز تهیه کروکت مرغ (کروکت فرانسوی)

Rate this post کروکت فرانسوی یک غذای عالی ، به صرفه و پخت سریع .  همانطور که در بالا نوشتم…