آشپزی و تغذیه شیرینی پزی روش پخت شیرنی آملوی مراکشی توسط پایلا ارسال شده در بهمن ۸, ۱۳۹۸ 7 خواندن ثانیه ۰ 0 730 اشتراک در Facebook اشتراک در Twitter اشتراک در Google+ اشتراک در Reddit اشتراک در Pinterest اشتراک در Linkedin اشتراک در Tumblr شیرنی آملوی نه شیرنی نه کره هردو ! آملو یک دسر معروف اما از نوع شیرینی است که بافتی شبیه کره دارد ، این شیرنی بسیار محبوب و پر طرفدار شده است که زادگاه آن مراکش است از این شیرنی به عنوان صبحانه یا عصرانه استفاده میکنند. مواد لازم برای تهیه آملوی مراکشی ۲۵۰ گرم بادام عسل:۲ فنجان روغن آرگان: یک و نیم فنجان نکته روغن آرگان و عسل را به مقدار دلخواه میتوانید بزنید طرز تهیهشیرنی آملویمراکشی https://payla.ir/blog/wp-content/uploads/2020/01/WhatsApp-Video-2020-01-28-at-14.08.08.mp4 بادام هارا به مدت ۱۰ دقیقه بپزید(در فر() یا گاز) بعد از پخته شدن بادام ها دذ یک مخلوط کن انقدر مخلوط کنید تا مانند کره شوند،سپس عسل و روغن آرگان را اضافه کنید و مخلوط کنید آملو را روی یک تیکه نان ساده ترد بمالید و میل کنید و از شیرنی خود لذت ببرید.
برای سلامت جنسی فرزندانمان، تابوِ صحبت از مسائل جنسی را بشکنیم سالها پیش بطور اتفاقی از فردی شنیدم که به کودکی تجاوز جنسی شده، در …