آشپزی و تغذیه شیرینی پزی اشترودل سیب اتریشی یک شیرنی برای مهمونی ! توسط پایلا ارسال شده در بهمن ۱۵, ۱۳۹۸ 6 خواندن ثانیه ۰ 0 1,367 اشتراک در Facebook اشتراک در Twitter اشتراک در Google+ اشتراک در Reddit اشتراک در Pinterest اشتراک در Linkedin اشتراک در Tumblr اشترودل سیب اتریشی اتریش کشوری است که در همه بخش های آن کمی سادگی وجود دارد اما همین سادگی خود زیبایی و جذابیت آن را به همراه دارد .امروز برای شما غذایی از لهستان آورده ایم که هم خوش مزه هم سالم است و اون چیزی نیست جز اشترودل اتریشی. مود اولیه اشترودل سیب اتریشی ۱۳ الی ۴ ورق خمیر هزارلا ۱ قاشق غذاخوری دارچین ۱ قاشق غذاخوری آرد ۲۰ گرم کره ۱۵۰ گرم شکر قنادی ۸۰ گرم کشمش ۳ قاشق غذاخوری شیر ۱ عدد تخم مرغ نصف لیمو نحوه پخت اشترودل همراه فیلم آموزشی: https://payla.ir/blog/wp-content/uploads/2020/02/اشترودل.mp4 سیب هارا پوست بکنید و هسته هارا جدا کنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید سپس در یک ظرف آب لیمو را به روی آن ها بریزید تا یکم به خورد سیب برود ، در مرحله بعد دارچین ، شکر و آرد را باهم در یک ظرف جدا مخلوط کنید و مواد را با وانیل شکری به سیب ها اضافه کنید و مخلوط کنید و در آخر کشمش هارا به آن اضافه کنید. حالا نوبت آماده کردن خمیر ها است یک لایه از خمیر را کره بمالید و سپس یک لایه دیگر خمیر روی آن قرار دهید ؛ این کار را برای تمامی خمیر ها انجام دهید. تخم مرغ و شیر را باهم به خوبی مخلوط کنید ، مواد را داخل خمیر قرار دهید و آن را ببندید پس از آن مخلوط شیر و تخم مرغ را روی آن بمالید تا آماده برای پخت شود. اشترودل خودتون رو به مدت ۲۵ دقیقه در دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد بزارید تا بپزد. پس از پخت کمی که خنک شد میتوانید شکر یا شکر سرد شده در یخچال را روی آن بریزید. اشترودل سیب اتریشی شما آمادس.