خانه آشپزی و تغذیه استرامبولی ایتالیایی یک غذای سالم و جذاب ایتالیایی

استرامبولی ایتالیایی یک غذای سالم و جذاب ایتالیایی

2 خواندن ثانیه
۰
0
98
استرامبولی ایتالیایی

استرامبولی ایتالیایی یک غذای سالم برای تمام اعضای خونواده بخصوص فرزندان دلبندتان

استرامبولی یک غذای ایتالیایی خوشمزه ست که با گوشت سرخ شده و پنیر، اسفناج و فلفل تند داخل خمیر تازه درست میشه.

Rate this post

طرز تهیه و مواد اولیه مورد نیاز برای استرامبولی ایتالیایی

استرامبولی دستورهای متفاوتی داره و بعضی ها اونو با کالباس و به صورت رولتی درست میکنن و بسیار جذاب است.

مواد اولیه مورد نیاز برای استرامبولی ایتالیایی

  1. ۵۰ گرم اسفناج
  2. ۴ شاخه جعفری
  3. ۲ حبه سیر
  4. ۸ عدد فلفل تند
  5. ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  6. ۲۵۰ گرم آرد
  7. ۲۲۰ گرم ماست یونانی
  8. ۲۰۰ گرم سس پیتزا
  9. ۱۵۰ گرم پنیر موزارلا رنده شده
  10. ۲۵۰ گرم کره
مواد اولیه استرامبولی ایتالیایی
مواد اولیه استرامبولی ایتالیایی

اسفناج و جعفری را خرد کنید. دو حبه سیر را ریز کنید و فلفل ها را به شکل حلقه ای خرد کنید.

استرامبولی ایتالیایی
استرامبولی ایتالیایی

کف تاوه را با اسپری روغن چرب کنید و گوشت چرخ کرده را به مدت ۶ الی ۷ دقیقه تفت بدهید. سپس آن را کنار بگذارید. ¼ پیمانه آرد اندازه بگیرید و کنار بگذارید و از آن برای نچسبیدن خمیر به دست استفاده کنید. بقیه آرد را با ماست، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون، نصف قاشق چای خوری نمک داخل ظرف بزرگی ترکیب کنید.

استرامبولی ایتالیایی

سطحی که می خواهید خمیر را روی آن صاف کنید آرد بزنید سپس خمیر را روی سطح قرار داده و با وردنه صاف کنید. سپس خمیر را روی هم تا کنید و با دست ورز بدهید. اگر خمیر به هم نمی چسبد نگران نشوید آنقدر ورز بدهید و با وردنه صاف کنید تا به هم بچسبد. بعد از این که خمیر نرم و کشدار به دست آمد آن را به دو نیم کنید و با وردنه هر دو را صاف کنید و در اندازه های مستطیل ۶ در ۱۰ دربیاورید.

استرامبولی ایتالیایی

خمیر صاف شده را داخل سینی فر قرار دهید. روی هر کدام از خمیرها ۲ قاشق غذاخوری سس پیتزا بمالید. سپس گوشت، اسفناج، پنیر و فلفل را دو قسمت کرده و روی هر کدام از خمیرها بریزید. دوباره روی مواد ۲ قاشق غذاخوری سس بریزید.

استرامبولی ایتالیایی

کناره های خمیر را در فاصله های ۱ سانتیمتری برش بزنید. ابتدا لبه های سر و ته خمیر را تا کنید و بعد لبه های برش خورده را یکی از چپ یکی از راست مثل بافت مو تا کنید. سپس به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. تاوه را روی گاز با حرارت کم قرار دهید و کره و سیر را به مدت ۱ الی ۲ دقیقه تفت بدهید.

استرامبولی را از فر بیرون بیاورید و کره و سیر را با برس روی آن بمالید و دوباره به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که روی آن قهوه ای رنگ شود. سپس از فر بیرون بیاورید و بعد از ۵ دقیقه سرو کنید.

استرامبولی ایتالیایی

یک نکته برای تزئین : اگر از شکل تیکه تیکه شده خوشتان می آید میتونید برش بزنید جعفری و سس باقی مانده را روی آن بریزید.

شما میتوانید مواد اولیه مورد نیازتان را با کم ترین قیمت و در همان روز تنها چند ساعت پس از سفارش ، از فروشگاه اینترنتی پایلا دریافت کنید.

پایلا فروشگاه اینترنتی امن آنلاین دارای مجوز اعتماد الکترونیک.

سایر  مقالات ما بخصوص آشپزی را بخوانید و با نظرات زیبای خود از ما حمایت کنید.

source

بارگذاری مطالب مرتبط بیشتر
بارگذاری بیشتر برای پایلا
بارگذاری بیشتر برای  آشپزی و تغذیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

همچنین بررسی کنید

آموزش تارت تاتن یا پای سیب فرنسوی با فیلم آموزشی

Rate this post آموزش تارت تاتن یا پای سیب فرنسوی یک پای سیب فرانسوی متفاوت و خوش مزه و دلچ…