خانه آشپزی و تغذیه آموزش پیتزای محبوب آمریکایی ها پیتزا پپرونی

آموزش پیتزای محبوب آمریکایی ها پیتزا پپرونی

8 خواندن ثانیه
۰
0
167
پیتزا پپرونی

پیتزای پپرونی پیتزایی کمی تند اما به شدت لذیذ

پیتزای پپرونی بر اساس نظر سنجی ها و اعلام سایت های معتبر در گوگل محبوب ترین و پرفروش ترین پیتزا در آمریکا می باشد و اگر بخواهیم واقع بین باشیم ذائقه ما ایرانی ها به کشور های غربی الان نزدیک تر است تا شرقی هایی که از حیوانات  مختلف … بگذریم اما با این حرف ها به این نتیجه میخواستم برسیم که  این غذا ارزش امتحان را دارد .

پیتزا محبوب آمریکایی ها

 

 

مواد اولیه پیتزا پپرونی و البته نون پیتزا :

  1. آرد:    دوفنجان
  2. قارچ:   به اندازه دلخواه
  3. فلفل:  به تندی دلخواه
  4. خمیر مایه:  دو قاشق غذا خوری
  5. پنیر پیتزا موزارلا:  ۱۲۰ گرم
  6. گوجه:        یک گوجه متوسط رنده شده
  7. نمک:         یک قاشق غذا خوری
  8. شکر:         دو قاشق غذا خوری
  9. سوسیس:   به نوع و مقدار دلخواه

مواد اولیه برای پخت پیتزا پپرونی

یه نکته ریز به جای سوسی از گوشت چرخ کرده هم میتونید بهره ببرید.

شاید بپرسید چرا مقدار دلخواه!چون هرکس ذائقه متفاوت و حق انتخاب داره.

 

 

دستور پخت پیتزا پپرونی مورد پسند ترین پیتزا در آمریکا:

آرد، شکر وخمیر مایه را باهم مخلوط کنید؛و کمی آب گرم را به آن اضافه و پس از آن روغن زیتون راهم اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا به خمیر تبدیل شوند،در موقع هم زدن آب گرم را کمی دوباره اضافه کنید تا خمیر کاملا حالت خمیری پیدا کند.

با یک پلاستیک یا هرچیز دیگری که مناسب است روی خمیر را بپوشانید و در اتاق به مدت یک ساعت بذارید تا در دمای اتاق پف کند.

سپس بر روی یک تخته کمی آرد بریزید و خمیر را با یک غلطک پهن کنید بعد از آن خمیر پیتزا یا همان نان پیتزای خود را در سینی فر قرار دهید .

حال در این بخش  گوجه فرنگی رنده شده را با رب گوجه فرنگی و ریحون خشک مخلوط کنید و سس بدست آمده را روی نون پیتزای خود بمالید ، بعد از این عمل سه چهرم پنیر پیتزا موزارلا رنده شده را روی سس بریزید.

دیگه نوبت قارچ ها و سوسیس است؛سوسیس دلخواه و قارچ را روی پیتزای خودتون بریزید ،پیتزا را در فر به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد یا ۴۰۰ فارنهایت بذارید و مراقب باشید پیتزاتون رو نسوزونید.

بعد از پخت پیتزارو بیرون بیارید و در آخر پنیر باقی مانده را روی پیتزا خودتون پخش کنید و مجددا در فر بزارید تا پنیر ها آب شوند .و حال از این پیتزایی که از نان پیتزا تا پخت پیتزا حاصل دست خودتون هست لذت ببرید .

فروشگاه اینترنتی پایلا هیپر مارکتی در خانه و شرکت شما.

آموزش پخت پیتزا پپرونی

سایر مغالات آشپزی مجله خبری پایلا.

peperoni

بارگذاری مطالب مرتبط بیشتر
بارگذاری بیشتر برای پایلا
بارگذاری بیشتر برای  آشپزی و تغذیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

همچنین بررسی کنید

آموزش چیز کیک توت فرنگی به همراه کیلیپ آموزشی

چیز کیک توت فرنگی و شکلات چیز کیکی مخصوص بچه ها و اونایی که کودکان درونشان زندست! اگه به د…