خانه آشپزی و تغذیه آرانچینی ایتالیایی یک غذا با مزه ای جدید

آرانچینی ایتالیایی یک غذا با مزه ای جدید

4 خواندن ثانیه
۰
0
108
آرانچینی ایتالیایی یک غذا با مزه ای جدید

آرانچینی ایتالیایی یک غذا با مزه ای جدید ، برای کسانی که از غذاهای تکراری خسته شدن.

یک غذای ویژه ایتالیایی
یک غذای ویژه ایتالیایی

آرانچینی در واقع فینگرفودی بسیار لذیذ است که امروزه در اکثر مهمانی‌‌ها سرو میشود. ارانچینی در لغت به معنی‌ پرتقال کوچک است.

مواد اولیه و روش پخت آرانچینی ایتالیایی:

آرانچینی فینگیر فود بسیار لذیذی هست که امروزه تو اکثر مهمونی‌‌ها سرو میشه. ارانچینی در لغات به معنی‌ پرتقال کوچک هست.

اگه توش پنیر بذارین بهش آرانچینی الا تلفن میگن. چون مثل سیم تلفن دراز میشه.

اگه توش گوشت اینا بذارین بهش آرانچینی کن راگو میگن. که این یکی‌ بیشتر تو سیسیل رایج هست.

برنج مصرفی در این غذا آربریو نام داره. برنج گرد و کوتاهی هست، که لعاب میندازه. شما میتونین از هر نوع برنج گرد و کوتاه که شفته میشه استفاده کنین.

مواد لازم برای پخت آرانچینی:

  1. برنج : ۲۵۰ گرم
  2. آب مرغ یا گوشت
  3. پنیر پارمزان رنده شده:۳۰ تا ۵۰ گرم
  4. تخم مرغ:۱ عدد
  5. نمک:مقداری
  6. زعفران سابیده یا دم کرده مقداری

مواد برای داخل آرانچینی:

  1. گوشت چرخ کرده:۱۰۰ گرم
  2. پیاز کوچک : ۱ عدد
  3. نخود فرنگی:۵۰ گرم
  4. نمک و فلفل و زردچوبه
  5. رب یا سس گوجه فرنگی:۱ قاشق غذاخوری
  6. پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری
  7. پنیر موزارلا

مواد برای تهیه رویه آرانچینی:

  1. یک تخم مرغ همزده
  2. روغن
  3. آرد سوخاری

روش پخت آرانچینی:

برنج رو در مقداری آب مرغ یا گوشت و نمک در حال جوش بریزید برنج و هم بزنین تا آب جذب برنج بشه، و کامل آبشو بکشه.

بعد دوباره یک ملاقه و همین طور ادامه بدین. نمیخواد یک ریز بالا سرش وایسین و هم بزنین.

آب رو اضافه کردین یکی‌ دو بار هم بزنین، بعد از چند دقیقه باز زیر و رو کنین و به همین ترتیب.

وقتی‌ آب مرغتون تموم شد، برنجتون باید نه له‌ شده باشه نه سفت.

سپس بزنج و زعفران و تخم مرغ و پنیر رنده شده رو مخلوط کنید.

مرحله 1 از شیوه پخت آرانچینی
مرحله ۱ از شیوه پخت

مواد را در یک بشقاب پهن کنید.

مرحله 1 از شیوه پخت آرانچینی
مرحله ۱ از شیوه پخت

 

برای تهیه مواد میانی آرانچینی ، یک پیاز رو با کمی روغن تفت بدید. سپس گوشت چرخ کرده و زردچوبه و فلفل و پودر سیر رو بهش اضافه کنید.

نخود فرنگی و رب گوجه و نمک هم اضافه کنید و بذارید یکم سرخ بشه و گوشت بپزه.

مرحله 2 از شیوه پخت آرانچینی
مرحله ۲ از شیوه پخت

بعد از خنک شدن سس گوشت از مایه برنجی اندازه یه قاشق کف دست پهن کنید.

مقداری از سس و کمی پنیر وسطش بذارید و تو دستتون گردش کنید .

مرحله 3 از شیوه پخت آرانچینی
مرحله ۳ از شیوه پخت
مرحله 3 از شیوه پخت آرانچینی
مرحله ۳ از شیوه پخت

این توپ ها رو در تخم مرغ و سپس آرد سوخاری بغلطانید.

مرحله 4 از شیوه پخت آرانچینی
مرحله ۴ از شیوه پخت
مرحله 4 از شیوه پخت آرانچینی
مرحله ۴ از شیوه پخت

ر روغن داغ سرخ کنید.

نکته: بین کوفته های میتونید انواع سس ها یا فقط پنیر یا سبزیجات بذارید.

مرحله 5 از شیوه پخت آرانچینی
مرحله ۵ از شیوه پخت

این غذا رو تا داغ هست سرو کنید.

مخصوصا بخاطر عطر و طعم پنیر پارمزان.

 

طرز تهیه آرانچی ایتالیایی

سایر مقالات آشپزی ماراهم بخوانید.

محصولات مورد نیاز خانه خود را با کم ترین قیمت و بعد از چند ساعت از فروشگاه اینترنتی پایلا بخرید.

پایلا دارای مجوز اعتماد الکترونیک.

با نظرات زیبای خود مارا در ارائه خدمات بهتر همراهی کنید.

Rate this post

source

بارگذاری مطالب مرتبط بیشتر
بارگذاری بیشتر برای پایلا
بارگذاری بیشتر برای  آشپزی و تغذیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

همچنین بررسی کنید

شغل هایی که در حال رشد هستند یا رشد خواهند کرد در جهان.

Rate this post پیش بینی از شغل هایی که در جهان در حال رشد هستند یا رشد خواهند کرد. هوش مصن…